Harakollsvingen; Nye kjedede boliger i naturskjønne og barnevennlige

Harakollen Panorama vil bli et av Øvre Eikers flotteste boligområder. Området ligger syd-/vestvendt og solrikt og tett på Eikerbygdas flotte natur med milevis av tur- og sykkelstier samt flotte skiløyper om vinteren. Det vil bli etablert direkte tilgang til skiløyper og lysløypenettet fra området. Store deler av området har flott utsikt mot Eikerbygdene i syd til Knutefjellet i vest. Ny barnehage er planlagt bygget på Harakollen Panorama og det er gangavstand til barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Tomten ligger vestvendt i enden av en blindvei i feltet og har fin utsikt. Stort friareal med lekeplass blir etablert like nedenfor/bortenfor tomten.

Hokksund har bystatus og sentrum har alle nødvendige servicetilbud. Her er det blant annet nærbutikker, restauranter, bank, apotek, legesenter, blomsterbutikk, vinmonopol og bakeriutsalg. Harakollen Panorama ligger i gangavstand til sentrum.

Ønsker du deg til Drammen, Oslo eller Kongsberg er det lett å komme ut på hovedfartsåren i nedkant av området. Gangavstanden til Hokksund stasjon er ca. 20 minutter. Time Expressen stopper ved Lerbergkrysset, og for de som foretrekker bussen vil dette være et flott tilbud.

Hokksund er av mange omtalt som en perle ved Drammenselva. Her finner du både fiske- og badeplasser og en flott strandpromenade. I Drammenselva fiskes det hvert år rundt 10 tonn laks og fiske plassene ovenfor bybroen betegnes som landets absolutt beste.

Type, eierform, stipulert igangsetting og overtagelse

Det er planlagt 38 boliger. Det er 1/2-part av vertikaltdelte 2-mannsboliger og kjedede eneboliger, selveier i Harakollsvingen. De kjedede boligene får eget gårdsnummer og bruksnummer med eget målebrevkart. De vertikaltdelte boligene blir seksjonert og disponerer egen hagetomt og gårdsplass. Boligene ble solgt fordelt over 3 salgstrinn til faste priser (dvs. ikke budrunder).

f4dbcae3-03d0-4323-b520-66d56f99bd2b.jpg