Cecilie Gjersum og Peter Hougen

Enebolig Stoppenkollen tegnet av Arkitektfossland AS.

Trygghet, profesjonalitet og godt håndverk!

Da vi skulle bygge drømmehuset vårt, var det viktig for oss å bruke en byggmester/entreprenør med gode referanser, høy faglig kompetanse og gjennomføringsevne. Vi fikk tilbud fra tre ulike byggmestere/entreprenører. Etter tilbudsgjennomgang, avklaringsmøter og evaluering av tilbudene var det ikke tvil om valget. Det gode inntrykket vi fikk av Kristiansen og Stensrud i tilbudsfasen, har bare forsterket seg gjennom byggeprosjektet og vi er strålende fornøyde med sluttresultatet.

Vi har vært svært opptatte av detaljer og kvalitet i alle ledd, og veldig mange av disse måtte prosjekteres, planlegges, samt løses på byggeplassen gjennom byggeprosessen. Dette løste Kristiansen og Stensrud på beste måte hele veien med god dialog med oss som byggherre og samråd med vår arkitekt slik at alle interesser ble ivaretatt på beste måte. I denne prosessen var innspill og den praktiske erfaringen til Kristiansen & Stensrud avgjørende. De har også vært meget løsningsorienterte og kommet med andre gode forslag gjennom byggeprosjektet som har gjort sluttproduktet bedre.

En siste ting vi ønsker å fremheve er den gode kulturen og holdningen til alle de ansatte. Alltid på jobb som avtalt, imøtekommende og alltid blide!

Skulle vi bygget hus en gang til, hadde vi valgt Kristiansen og Stensrud igjen!

Cecilie2.jpg