Gartneriløkka - Linnesstranda Lier

Gartneriløkka er et samarbeidsprosjekt mellom Pilares boligutviklingsselskap og Mesterhus Buskerud, hvor begge parter har vært dypt involvert i utviklingen og utformingen av prosjektet. Vi ser med resultatet av dette prosjektet at gode samarbeid gir gode prosjekter, noe som kommer de fremtidige beboerne til gode. For oss er det viktig å ha en bærekraftig utvikling av boliger der vi bruker lokale materialer og håndverkere. Dette ble en salgssuksess - alt er utsolgt.

Det skal bygges 14 nye eneboliger i kjede i naturskjønne omgivelser nær vannet. Det vil bli moderne og bærekraftige hjem i et urbant snitt, med enkel tilgang til alt du trenger i hverdagen – et herlig familieliv. Kristiansen og Stensrud AS skal bygge fem av disse.

I Gartneriløkka får du moderne 5-roms eneboliger i kjede. Her er det plass til hele familien med 3 soverom hvor også en av de 2 stuene kan gjøres om til et ekstra soverom. Smarte planløsninger som separat wc og vaskerom gjør at hverdagen blir enklere. Med 1-stavs eikegulv, kjøkken fra Sigdal med hvitevarer, flislagt bad med downlights, wc og gang er boligene av god kvalitet og har gode løsninger. Ute har du veranda i 2. etasje, egen hage og skjermet uteplass med gode solforhold. I tillegg får du to parkeringsplasser hvor den ene er i carporten.

IMG_0779.JPG