Trollkleiva i Heggedal

Her har vi oppført et omtegnet Mesterhus; Marion.

Boligen har et moderne utradisjonelt utseende med pulttak i 15 grader vinkel.

Det er lagt stor vekt på å skape et harmonisk og enkelt fasade uttrykk med god balanse mellom rolige og mer spennende partier i fasadene. Vi tror denne boligen kan være interessant for flere ulike grupper husbyggere.

Boligen er tilrettelagt for livsløpstandard i hovedetasje.

Boligtype ”Marion” har et enkelt og økonomisk bæresystem både for bjelkelag og taksperr. Husets bærevegger er lagt over hverandre.

Våtrom er plassert nær hverandre og mest mulig over hverandre i hoved og underetasje. Boligen har meget god bodplass. Det er lagt vekt på å få en åpen og ryddig romløsning med praktiske soverom, åpne løsninger mellom gangareal og oppholdsareal, men samtidig litt avskjermet til kjøkkenets arbeidssone.

”Marion” ønsker oss velkommen med et praktisk overbygg på søyler, enkelt og stort nok til å fungere over både hovedinngang og vaskeromsinngang. En stor, lys og luftig entre med vinduer plassert høyt opp på veggen møter oss i det vi åpner hoveddøra. Her er det åpen trapp til underetasje, dør til hovedetasjens bad og dør til husets store oppholdsavdeling på hele 62,3m².

Som nevnt har vaskerom/bod egen utgang og dør med adkomst direkte til kjøkken.

Den store og romslige oppholdsavdelingen er imponerende, ta dere gjerne en runde i rommet på egen hånd før vi fortsetter beskrivelsen-----. Vel nå avbryter vi dere i framtidsdrømmene, men la oss få vise dere den praktiske kjøkkenavdelingen, delvis skjermet med vegg ved innredning. Vegghøyde på innervegg er hele 3,3m, det skulle virkelig gi mulighet for spennende design av skap og hyller.Her er flott utsikt fra spisebord gjennom bredt vindusfelti hjørnet.

Direkte utgang til balkong ligger ved kjøkkenavdeling og skulle innby til daglig bruk. Stuedelen er lys og luftig med stor og variert vindusbruk. Om ønskelig kan det deles inn til soverom med livsløpstandard.

Underetasje er meget innholdsrik og godt utnyttet. 2 boder, 3 soverom, 9,1m², 7,2m² og 13,7m² (foreldre soverom med dør til stort bad). Vi kommer direkte ned i stue med utgang til hage.

Virkelig en bolig med store muligheter !

to.jpg