Panoramautsikt på Tåje i Asker; Mesterhus arkitektegnet enebolig

Med en fantastisk høyt beliggende utsiktstomt over Oslofjorden har vi oppført Mesterhus arkitekttegnet enebolig med høy standard.

Fra kunden:

Ved utvelgelse av entreprenør for noen år tilbake falt valget på Mesterhus.

Jeg hadde fått anbefalt Rune Kristiansen som byggmester av min datter som den gangen jobbet som interiørjournalist, og fikk et meget godt inntrykk av byggmester Rune Kristiansen og firmaet deres allerede fra første planleggingsmøte.

Når jeg spurte Rune Kristiansen om han hadde bygget mange typehus for Mesterhus lo han, og sa at alle hus han har bygget har vært arkitekttegnet selv om noen muligens kunne ha utgangspunkt i et typehus.

På grunn av pågående planarbeider i kommunen trakk prosjektet mitt ut i tid, men vi kom i gang med byggearbeidene i 2020 og jeg flyttet inn i huset høsten 2021.

Byggeprosessen fra første spadetak har gått veldig smidig, og samarbeidet jeg som byggherre har hatt med byggmester, graveentreprenør, elektro, VVS, malermester m.fl. har vært upåklagelig.

Det har vært en sann glede å samarbeide med byggmester Rune Kristiansen og hans gode medarbeidere. Mye av æren for det flotte huset som står oppført på Tåje i dag kan krediteres fantastiske tegninger fra ansvarlig arkitekt Wibeke Riise og kyndige råd- og tips fra byggmester Rune Kristiansen underveis i byggeprosessen mht. utforming og materialvalg.

Jeg gir Kristiansen og Stensrud de beste anbefalinger, og vil helt sikkert forsøke å få de med på mitt neste prosjekt.

Med vennlig hilsen

Ruben Nicotra­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Tåje6.JPG