Fra "spøkelseshus" til DRØMMEBOLIG

Tomten er stor, men utfordrende og befinner seg innerst i en blindvei. Tidligere stod det et falleferdig spøkelseshus som ble revet, hvor ny funkisvilla ble designet og tegnet i samarbeid med byggherren og Garvikgruppen som er endel av hele Mesterhuskjeden. Selve funkisboligen ble ført opp av Mesterhus v/ Tømrermestrene Kristiansen og Stensrud AS.

Jon Stensrud hadde hovedansvaret og med seg hadde han et godt team som fra dag èn har ytet en god service, vært løsningsorienterte og sørget for nøye utførelse av sine arbeid. De har vært pålitelige, tilgjengelige til enhver tid og sørget for at tidsfrister har blitt overholdt. De har også tillatt byggherren tilgang til byggeplassen, noe som var viktig for dem, slik at de har kunnet følge opp prosessen parallelt og gi beskjed hvis det var noe som måtte endres på underveis.

Etter overtakelse har det blitt avdekket noen avvik, men disse har blitt rettet opp i med en gang.
Alt i alt, til tross for litt trøblete start med kommunen og økte byggekostnader under pandemien, så sitter byggherren igjen med et positivt inntrykk av hele prosessen, hvor særlig Jon Stensrud har hatt en sentral rolle og sørget for at hele prosjektet har gått som det skulle, og hvor vi idag har fått vår drøm oppfylt og sitter igjen med en helt ny og super lekker funkisbolig på Nøste i Lier.

Tømrermestrene Kristiansen og Stensrud AS er kjent for sitt gode håndverk og har et godt rykte, hvor vi ikke var i tvil om at vi ville velge dem til å uføre oppdraget. Vi kan på det sterkeste anbefale disse tømrermestrene, enten det er til et stort eller lite prosjekt.
Se gjerne @villabocchetti på Instagram.

Bilde2.jpg